Vind uw kredietoplossing

Adcent heeft een grondige kennis van de banksector en werkt met verschillende financiële instellingen samen voor uw aankoop en krediet. Onze ruime ervaring laat toe voor u op zoek te gaan naar de beste formules. Een goede kredietoplossing begint bij een gesprek en gaat over in een persoonlijke begeleiding tot een gepaste oplossing.

Maak kennis met onze partners

Lening op afbetaling

We werken samen met verschillende partners om u een gepaste lening op maat te bieden.

Woonkredieten of hypothecaire kredieten

Samen met u maken wij een uitgebreide vergelijking bij onze partnerbanken voor de aankoop van uw woning.

Investeringskredieten

U wil als ondernemer een krediet op middellange of lange termijn aangaan om een investering of de opstart van een nieuwe zaak te financieren? Een investeringskrediet biedt de oplossing, zowel voor roerende als onroerende goederen.

Kaskredieten

Een kaskrediet overbrugt de periode waarin u uitgaven moet doen als de inkomsten nog niet op uw rekening staan. Zo vangt u als ondernemer een tijdelijk liquiditeitsprobleem op.

Business loans

U moet uw reisplannen op het laatste moment annuleren, u bent op reis en u wordt ziek of onderweg naar uw bestemming staat u in panne met de wagen. Uw reisverzekering en Adcent helpen u uit de nood.

Bulletkrediet

Een bulletkrediet is gekoppeld aan een (pensioen)verzekering. U betaalt gedurende de looptijd enkel de intresten op het geleende kapitaal en op de einddatum betaal je het krediet in een keer terug.

Klaar voor dé investering?

U wil een belangrijke investering doen en bent op zoek naar de geschikte lening? Kom langs in ons kantoor of maak een afspraak. We staan u bij met uitleg en advies.

Contacteer ons