Beleg voor uw toekomst

Beleggen is en blijft een goede keuze. Dat kan op verschillende manieren. Adcent bekijkt samen met u uw beleggersprofiel en stelt u passende opties voor. Of u nu kiest voor zekerheid, meer risico of een flexibele combinatie van twee formules.

Beleggen in levensverzekeringen

Tak 21

Het afsluiten van een Tak 21-levensverzekering is een verstandige investering voor de voorzichtige belegger die minder risico neemt. Financiële kennis is niet nodig, Adcent legt u de details haarfijn uit en begeleidt u bij iedere stap.

Tak 23

Bij een Tak 23-levens-verzekering is het rendement verbonden aan dat van een of meerdere beleggingsfondsen. Deze fondsen beleggen op hun beurt vooral in aandelen, obligaties, liquiditeiten, vastgoed of een combinatie ervan. Hierdoor houdt deze formule meer risico in.

Tak 44

Een Tak 44-levens- verzekering combineert de formule van een Tak 21 met een Tak 23. U kiest zelf hoeveel risico u precies neemt. Dit stelt u in staat het evenwicht te bereiken dat het best bij uw profiel past.

Successieplanning

U denkt er misschien niet graag aan, maar uw vermogen beleggen kan ook al door rekening te houden met de overdracht van uw kapitaal naar een door u gekozen begunstigde. We brengen uw situatie in kaart om uw vermogen optimaal te structureren en fiscaal veilig over te dragen naar de volgende generatie. Rekening houdend met complexe nationale en internationale wetgeving. Adcent verzekert continuïteit tijdens, maar ook na uw leven.

Meer weten over onze beleggingsformules?

Wenst u meer info omtrent onze verschillende belegginsformulies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag op weg.

Contacteer ons